2023 Yivsiz Av Tüfeği Ruhsat

26-02-2022 15:00
2023 Yivsiz Av Tüfeği Ruhsat
2023 Silah Ruhsat-Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Alacak Olanlara Uyarı
 

İkamet edilen yer Polis bölgesi ise bağlı olduğu İlçe Emniyet Amirliğine, Jandarma bölgesi ise bağlı olduğu İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat edilecektir. YİVSİZ AV TÜFEK RUHSATNAMESİ ile bahse konu yivsiz av tüfeğini bulundurabilir veya taşıyabilirsiniz. Avcılık yapabilmek için mutlaka AVCILIK BELGESİ alınması gereklidir.
 
İSTENİLEN BELGELER:
  1. DİLEKÇE
  2. Aile Hekiminden Alınan Sağlık Raporu ( Ateşli Silah Bulundurmasında Psikolojik, Nörolojik veya Fiziki Bakımdan Sakınca Yoktur ibaresi bulunacaktır
  3. 3 Adet Vesikalık Fotoğraf ( Son 6 ay içerisinde çekilmiş olacaktır.)
  4. NÜFUS CÜZDANI
  5. Satın alınan YİVSİZ TÜFEK ve FATURASI tespit için getirilecek
  6. Satın veya Devir alınan Yivsiz Av Tüfeği varsa müracaatçının Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesine işlenecek yoksa yeni bir Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi tanzim etmek için Kaymakamlıktan ONAY alınacak.(Bir Yivsiz Ruhsatnamesine en fazla 6 adet yivsiz av tüfeği işlenebilir)
  7. Yarım kapaklı dosya.
  8. Malmüdürlüğüne harç yatırılması.
  9. İşlemler tamamlanıp ruhsat almaya gelirken, 5000 TL.’nin üzerinde vadesi geçmiş vergi borcunuzun olmadığına dair vergi dairesi yazısı getirmeniz gerekmektedir.
  10. Bütün evraklar ile birlikte E-Devlet sistemine başvuru.

 

NOT             :

  1. YİVSİZ TÜFEK SATIN ALMA BELGESİ VE RUHSATNAMESİNİ İKAMET ESASINA GÖRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN VERİLMEKTEDİR.
  2. JANDARMA BÖLGESİNDE İKAMET EDENLERE JANDARMA TARAFINDAN SATIN ALMA BELGESİ VE RUHSATNAME DÜZENLENMEKTEDİR.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.